21 d’abril 2022

Cap de Setmana de Sant Jordi

Aquest dissabte 23 d'abril, dia de Sant Jordi, celebrarem la missa familiar del mes d'abril. Com cada mes, la missa serà a les 20 hores i, si arribeu una mica abans, podreu assajar cants i col·laborar en altres moments de l'eucaristia.

El grup de joves, a més, ha preparat una trobada per preparar una petita biblioteca per als infants del rober de la parròquia, que tenen intenció d'inaugurar dimarts 25. Han quedat a les 18 hores per preparar llibres, punts de llibre i cartells (i per berenar una mica). Després de la missa, veuran la pel·lícula «La Ladrona de Libros», que encaixa molt amb el dia i amb el seu projecte. (Si voleu participar d'aquesta activitat, contacteu amb elles).A més de Sant Jordi, aquest cap de setmana també son les festes del Barri de la Sagrada Família. Dos grups de la parròquia participen d'aquesta festa amb dues activitats:

Dissabte 23 d'abril a les 11.00 h, l'esplai Brúixola ha organitzat una jornada lúdica i esportiva junt amb l'AE Antoni Gaudi i el CE Europa. Hi haurà un torneig de futbol i altres activitats per fer amb infants i joves. Us esperen a la Plaça de Pablo Neruda!


Diumenge 24 d'abril a les 17.00 h, el grup de gòspel de la parròquia farà un concert solidari en benefici d'Ucraïna. L'entrada serà lliure, però podreu fer les vostres aportacions en sortir.