06 de maig 2013

Un altre món és possible

Sense adonar-nos-en hem entrat al maig! Vaja, no sé vosaltres, però a mi se m'escapen els dies de les mans i de sobte estem al mes de maig, a punt de celebrar les comunions i acabar el curs!

Doncs si, com que ja tenim les comunions a tocar, us recordo a totes les famílies de segons curs que aquesta setmana tindrem els assajos de les comunions, a l'hora de catequesi i el dia que veniu habitualment, així que farem un assaig amb els nens i nenes de dimecres i un altre amb els que veniu els dijous, indiferentment que celebreu la Primera Comunió aquest diumenge o el següent.

I deixem-nos de qüestions pràctiques, perquè si teniu algun dubte ja sabeu que ens podeu escriure al mail de la catequesi, comentar-ho per aquí o en persona quan ens veieu :)

Avui vull compartir amb vosaltres dues coses que m'han fet molta il·lusió!!

La primera sorpresa és un vídeo que ha fet la Maria Delgado, si, si, la mateixa que ens va fer el vídeo-resum de la missa del pollet, d'aquí a l'estrellat! Aquest cop és perquè tingueu un tastet del que va ser el IV Concert Gospel Solidari celebrat a la nostra parròquia: Oh Happy Day!
La veritat és que el concert va ser increible i aquest vídeo no el representa suficient, així que haureu de venir l'any que ve a comprobar-ho :) De totes maneres, aquí es mostra com dos cors que mai han assajat ni cantat junts poden tirar endavant amb prou dignitat el que quasi es pot considerar l'himne del gospel!

L'altra cosa que vull compartir l'he trobat per casualitat i m'ha arribat al cor! Es tracta d'un nen, l'Àlex, que va fer la comunió el passat 1 de maig i va decidir que ell té de tot, que no necessitava més regals, i se li va acudir aquesta magnífica idea: Comunió Àlex
Val la pena que entreu a fer-hi un cop d'ull, molt millor que llegir la meva explicació!

M'agraden les persones que actuen segons el contrari del que és habitual i et sorprenen amb actes solidaris, però quan qui ho fa és un infant, crec que no hi ha res més pur! M'agradaria molt que els nostres infants de la catequesi també tinguessin detalls similars, però això ha de sortir del fons de cadascú, i qui sap quan pot donar fruit la llavor que els i les catequistes, mossèn Xavier i tots els qui formem l'Equip hem plantat en aquests nens i nenes :)