13 de maig 2013

Sempre podem seguir aprenent

Ahir vam tenir les Primeres Comunions d'aquest curs i van anar molt bé! Tots estem molt contents i contentes de com va sortir tot, dels nostres nens i nenes de la catequesi, que estaven guapíssims ells i precioses elles, que es van portar la mar de bé (va, els pares i resta de familiars també es van portar bastant bé) i ho van fer tot molt millor que el dia de l'assaig, malgrat els inevitables nervis d'un dia tan important! Felicitats a la Sofia, l'Èlia, l'Ariadna, el Fernando, l'Olga, la Nerea, l'Albert, la Claudia Briceño i la Irene per la vostra Primera Comunió, esperem que en rebeu moltes més i les pogueu compartir amb nosaltres a la comunitat de Sant Ignasi!

Hem d'aprendre molt dels infants, són petits, però tenen tantes coses per ensenyar-nos! Ahir en va ser un petit exemple, però quants cops ens pregunten coses que ens deixen amb la boca oberta, o deixen anar comentaris dignes d'una persona gran, o tenen petits (o grans) gestos que ja ens agradaria a més d'un de nosaltres haver pensat abans! Doncs aquest dijous hem convocat una conferència-col·loqui a la parròquia que ens pot ajudar a entendre'ls més i ajudar-los a créixer millor.

"Una infància d'estimació, una persona feliç", així és titula la xerrada que anirà a càrrec de la Mònica Preciado, psicòloga, màster en teràpia familiar i psicopatologia de l'adult. Ens parlarà dels valors de la família, l'autoestima en els infants, la comunicació en la família, l'expressió de sentiments i emocions, els rols dels pares i dels fills, la disciplina, com corregir els fills, com educar en la seguretat i el respecte, i respondrà als dubtes que tingueu i us sorgeixin.

Perquè els grans seguim aprenent cada dia i no ho sabem tot, perquè sempre hi ha coses que podem descobrir dels nostres infants. Pares, mares, avis, àvies, tietes, professors, cangurs, no deixeu escapar aquesta oportunitat! Quedareu sorpresos del que la psicologia infantil ens pot ensenyar :)

Així doncs us esperem a tots els que pogueu assistir el proper dijous 16 de maig a les 20h als locals de dalt de la parròquia, on fem les reunions.