21 d’abril 2022

Cap de Setmana de Sant Jordi

Aquest dissabte 23 d'abril, dia de Sant Jordi, celebrarem la missa familiar del mes d'abril. Com cada mes, la missa serà a les 20 hores i, si arribeu una mica abans, podreu assajar cants i col·laborar en altres moments de l'eucaristia.

El grup de joves, a més, ha preparat una trobada per preparar una petita biblioteca per als infants del rober de la parròquia, que tenen intenció d'inaugurar dimarts 25. Han quedat a les 18 hores per preparar llibres, punts de llibre i cartells (i per berenar una mica). Després de la missa, veuran la pel·lícula «La Ladrona de Libros», que encaixa molt amb el dia i amb el seu projecte. (Si voleu participar d'aquesta activitat, contacteu amb elles).



A més de Sant Jordi, aquest cap de setmana també son les festes del Barri de la Sagrada Família. Dos grups de la parròquia participen d'aquesta festa amb dues activitats:

Dissabte 23 d'abril a les 11.00 h, l'esplai Brúixola ha organitzat una jornada lúdica i esportiva junt amb l'AE Antoni Gaudi i el CE Europa. Hi haurà un torneig de futbol i altres activitats per fer amb infants i joves. Us esperen a la Plaça de Pablo Neruda!


Diumenge 24 d'abril a les 17.00 h, el grup de gòspel de la parròquia farà un concert solidari en benefici d'Ucraïna. L'entrada serà lliure, però podreu fer les vostres aportacions en sortir.